A venit primăvara! Este momentul când natura reînvie şi deci momentul când zâmbetul nostru trebuie să apară pe chipurile noastre cât mai des.

 Însă primăvara este și acea perioadă din an pe care, de multe ori, o asociem cu perioada curățeniei (curățenia casei, a grădinilor, etc.) sau a schimbărilor (haine noi, un look nou, etc).

Ce ați spune dacă i-ați oferi și zâmbetului beneficiile acestui anotimp? Sosirea primăverii ne dă o stare de bine, iar starea de bine se reflectă și printr-un zâmbet încrezător!

Ce poți face la QEuro Dentimex pentru a te ajuta să zâmbești cu încredere și în această primăvară:

  • Pentru început îți recomandăm o curățare riguroasă a dinților (detartraj și periaj). O curățare profesională la clinica dentară ar putea să-ți sporească încrederea în zâmbetul tău!
  • Apoi, în funcție de problemele dentare cu care te confrunți (colorații dentare, dinți ciobiți, carii dentare, etc.) putem discuta și despre alte proceduri de cosmetică dentară, cum ar fi albirea dinților, fațetele dentare, coroanele ceramice.
  • Împreună putem stabili un plan prin care tu să-ți recâștigi încrederea în zâmbetul tău

În același timp, ne putem schimba şi obiceiurile alimentare. Dacă periajul corect se face de două ori pe zi, folosirea aţei dentare şi a apei de gură ne feresc de apariţia cariilor, putem ajuta şi mai mult odată cu apariţia legumelor şi fructelor prin schimbarea dietei.

Astfel, fructele şi legumele crude, în special cele care trebuie mestecate: merele, morcovii, ţelina, broccoli şi varza, sunt ideale dacă sunt mâncate crude funcţionând ca o periuţă de dinţi naturală, îndepărtând resturile de mâncare şi bacteriile din gură. Totodată trebuie să ne ferim de alimentele şi sucurile ce pot pigmenta dinţii.

Te așteptăm cu drag, pentru a stabili un plan ideal danturii tale.

Și nu uita, viața începe cu un zâmbet! 🙂

Leave a Comment